Nationale Postcode Loterij Voordeelagenda

Koop een van de Nationale Postcode Loterij Voordeelagenda pakketten voor 15 euro! (*Dit formulier werkt niet in Safari. Maak a.u.b. gebruik van een andere browser bijv. Firefox, Chrome enz.)

 

Pakket 1: De Fruitervaring – van €25 voor €15 met kortingscode

Nieuwslagmaat - Pakket 1Landwinkel Nieuw Slagmaat in Bunnik is een traditionele boerderij. In 2014 ontvingen zij de European Innovation Prize for Women Farmers. Daar zijn zij erg trots op en willen deelnemers van de Postcode Loterij graag laten zien hoe duurzaam hun fruit groeit. Daarom kunt u zich met € 10,- korting inschrijven voor het pakket ‘De Fruitervaring’ (normale prijs € 25,- p.p.). Naast een rondleiding van een uur, ontvangt u een pakket met natuurlijk appelsap, gedroogde appels en 100% natuurlijke appelstroop. Elke 3e zaterdag van de maand. Afhankelijk van het seizoen is dit i.c.m. met een appelpluk of pompoenraap. Beperkt aantal plekken en aanmelden is noodzakelijk. Vol=vol!

Pakket 2: De Bijenervaring – van €25 voor €15 met kortingscode

Bijenervaring - Pakket 1Imkerij De Werkbij in Rhenen is er voor bijen, imkers en iedereen die van bijen houdt. Ze zorgen voor kennis, voor ontmoeting en honingproducten. Het werken met bijen leert mensen geduldig te zijn en maakt rustig. Met de voordeelbon krijgt u € 10,- korting op het pakket ‘De Bijenervaring’, bestaande uit: kaarsen van bijenwas, zakje honingsnoep en 100% natuurlijke fruithoning. Beperkt aantal plekken en aanmelden is noodzakelijk!